Everything About You - Kapitel 31 This Is Not Happening

 
Tidigare
Louis perspektiv
Efter vi hade sätt alla 3 filmerna, ätit upp allt godis och snacks så var alla väldigt trötta och vi bestämde oss för att gå och lägga oss. Så Liam, Zayn, Niall och Jane gick hem till dem och vi gick och la oss.
Jag och Katie låg i sängen och pratade om allt.
- Where are your mother's funeral be? frågade jag.
- I don't know. She has always wanted to be buried in Sweden. I get to talk to Aunt Anna tomorrow.
- Okay. I'm tired, should we sleep? sa jag och gäspade stort.
- Yeah. It's probably best. Good night Louis. sa hon och kysste mig länge. Vi avslutade kyssen och jag sa:
- Good night beautiful. Jag släckte nattdukslampan och la min arm om henne och hörde att hon började andas långsammare. Herregud vad snabbt hon somnar. tänkte jag och somnade själv väldigt snabbt.
Louis perspektiv
Jag vaknade av att något rörde sig i sängen. Jag öppnade ögonen och såg att Katie inte låg i sängen utan hon var uppe och bytte om. Hon hade inte märkt att jag hade vaknat så jag passade på att kolla vad hon gjorde. Hon letade efter en t-shirt och jag såg att hon tog upp en av mina och satte på sig den, sen så tog hon på sig ett par svarta hotpants och sen vände hon sig om och jag blundade. Jag kände att sängen rörde sig igen och kände snabbt Katies läppar på mina och eftersom jag var beredd att kyssa henne var det hon som blev förvånad men fortsatte kyssa mig. Jag satte mig upp och hon följde med i mina rörelser, jag la mina armar om hennes rygg och tryckte henne närmre mig. Vi avslutade kyssen och kollade in i varandras ögon och Katie frågade:
- How long have you been awake?
- Can I not get a 'Good morning'? sa jag flörtigt och log mot henne.
- Good morning, handsome. My question?
- Good morning, beautiful. You woke me up when you got up out of bed. sa jag och pussade henne på pannan.
- Nice t-shirt anyway. fortsatte jag och blinkade mot henne.
- Ha.ha. sa hon och log retandes.
- So that's how you want it. sa jag och hoppade på henne och började kittla henne och självklart så börja hon skrika och skratta samtidigt.
- Stop it! skrek hon men jag slutade inte för det.
- Please... haha... I can't… haha… breath! skrattade hon fram och jag slutade. Hon hämtade efter andan och tog sedan upp en kudde och kastade den på mig, den hamnade i mitt ansikte och när jag tog bort den så var hon borta...
 
Katies perspektiv
När jag hade kastat kudden på Louis så gick jag snabbt upp ur sängen, smög fort utan att låta vilket jag är väldigt bra på faktiskt, så jag stod bakom honom och när han tog bort kudden från ansiktet satte jag händerna för hans ögon och Lou började skrika som en liten flicka och jag vek mig av skratt och ramlade baklängen på golvet och skrattade så mycket att jag fick ont i magen. In kommer Harry med bara kalsonger och Amanda trött efter och ser båda förskräckta ut och Harry säger:
- What the hell are you doing? och jag börjar skratta ännu mer och denna gången skrattar också Louis, efter en stund så börjar Amanda skratta och sätter sig på golvet hon med och jag fattar att hon skrattar åt oss. Så nu står Harry och kliar sig i håret och ser ut att inte fatta någonting och det gör att vi 3 fortsätter skratta, så Harry går ut från rummet och kommer tillbaka när vi har slutat skratta och han hade bytt om till svarta joggingbyxor, en grå t-shirt och en mössa på sig. Vi slutade skratta och gick ut till köket och började fixa lite frukost. När vi började äta pratade vi om vad vi skulle göra idag, vi kom direkt inte fram till något utan sa att vi kunde fråga de andra.
 
Amandas perspektiv
Vi satt och åt frukost och jag såg att det var fint väder ute. Jag tog upp min kopp med te och skulle dricka när jag känner att min lins från ögat släpper och hamnar i koppen.
- Shit! säger jag mest för mig själv men vet att de andra hör, de vänder sig mot mig och Harry frågar:
- What, babe? och jag började skratta lite smått åt honom eftersom han såg så himla orolig ut.
- I've just dropped my contact lens in my tea. sa jag och skrattade lite grann och de började självklart också skratta lite. Jag tog först upp kontaktlinsen från min mugg och gick sen till toaletten, tog fram min nessesär, tog upp mina droppar och linser. Jag tog några droppar i ögonen, stoppade sedan in linsen i ögat och blinkade några gånger. Jag passade samtidigt på att sminka mig med lite mascara, puder och en dagskräm. Jag gick sedan i till Harrys rum för att ta på mig något som passade dagen och det fick bli ett par höga jeans shorts, ett linne skjorta och ett halsband med ett kors i trä, ett par Ray Bans solglasögon som jag hängde i fram fickan.
Jag gick ut till köket där de andra fortfarande åt frukost även om klockan var halv ett ungefär. Jag satte mig bredvid Harry och försökte följa med i samtalet, vilket inte gick så bra.
 
Janes perspektiv
Jag och Niall hade vaknat för en stund sen och nu låg vi i sängen och pratade.
- What do you want to do today? frågade Niall mig och höll på med mitt hår samtidigt.
- I don't know actually, we could ask the other. sa jag och log mot honom, jag låg på hans mage.
- I love you, Jane. sa han helt plötsligt.
- I love you too, Niall. sa jag. Han satte sig försiktigt upp och jag gjorde det med och tittade in i hans underbara vackra blåa ögon. Niall böjde sig sakta fram och våra läppar mötes i en otrolig kyss.
-
Vi stod i hallen och satte på oss våra skor för att gå till Harry och Louis och kolla om de hade lust att göra något. Niall låste dörren och vi gick till deras dörr och Niall knackade lite grann och vi gick sedan in, tog av oss skorna och såg Louis vid hallen och sa surt:
- I always come to the hall for nothing. och gick sen där ifrån, jag kollade på Niall och vi började gapskratta, när vi lugnat ner oss gick vi till de andra som satt i köket och åt frukost även om klockan var 1 på dagen.
- Hi! sa jag och Niall samtidigt och alla, utom Katie vände sig om (hon satt med ansiktet mot oss) och de sa:
- Hi!
- What was that all about, Louis? frågade Niall när vi satte oss vid bordet.
- Nothing. sa Louis snabbt och både jag och Niall kollade konstigt på honom.
- Did you guys want something speciall? frågade Amanda mot mig och Niall efter en stunds tysnad.
- We wonder if you would like to do something? sa jag och såg hur Amanda och Katie lysstes upp av leenden.
- Maybe walk around the city. föreslog Harry.
- Okay. But then I have to get me ready. sa Katie snabbt och sprang till hennes och Louis sovrum.
- Yeah me too. sa Harry och Louis samtidigt och de sprang till varsigt rum.
 
Katies perspektiv
Jag sprang in till rummet och letade efter kläder jag kunde ha och hittade det rätt snabbt och in kommer Louis och andades ut.
- What are you doing?
- Ran after you. sa han och blinkade mot mig. Jag la kläderna på sängen och kollade om de dög för dagen. Det var ett vitt linne, ett par svarta shorts med knappar och ett par vita låga converse + en ring jag tyckte var cool.
Perfekt! tänkte jag och kände Louis krama mig bakifrån och sa:
- You have to wear that. och pekade på kläderna jag hade lagt på sängen.
- I will. sa jag och kände Louis kyssa mig på halsen och jag vände mig om och kollde in i hans ögon och han i mina innan både jag och han drogs mot varandras läppar och vi kysstes panssionerat.
-
Både jag och Louis var klara, jag hade satt på mig kläderna, sminkat mig och Louis hade satt på sig ett par beiga chinos som han vek upp en liten bit, en vit t-shirt med mörkblåa ränder och sen hade han fixat sitt hår ett tag.
Men nu stod vi i hallen med de andra och vi satte på oss våra skor och vi tjejer tog våra väskor.
Harry låste lägenheten och vi åkte ner med hissen och gick ut på stan. Jag och Louis gick hand i hand medans vi gick lite längre bak ifrån de andra.
- When do we go to your family? frågade jag Louis.
- I don't know actually, next week we'll have two gigs here in London.
- Okay.
- But maybe after that. sa han och pussade mig i håret.
- Hello? Are you coming? I'm hungry. ropade Niall och vi började skratta men gick snabbt till de.
- Can I, Amanda and Katie go and shopping? sa Jane snabbt och jag himlade med ögonen. Hon älskade att shoppa, vilket jag och Amanda också gjorde men hon är värre.
- Of course. We guys go and eat at Nando's. sa Harry och Niall fick snabbt ett leende på läpparna.
- Bye then! sa Jane och pussade snabbt Niall på munnen och detsamma gjorde jag och vände mig om, men Louis tog min handled och vände mig mot honom.
- Hey, I want more than that. sa han och log det leendet jag bara älskar. Han lutade sig mot mig och kysste mig, men jag avslutade den ganska snabbt och sa:
- You'll get more later. och blinkade mot honom och gick bort till tjejerna och vinkade sen till killarna och gick.
-
Efter kanske 3 timmar så hade vi kanske gått runt i alla butiker som vi gillade och kanske hade runt 4 påsar var i våra händer, så vi ringde killarna och sa att vi var klara och vi bestämde att vi skulle möttas vid starbucks.
Vi gick och skrattade och pratade tills en lång kille som råkade gå in i mig så jag tappade alla mina påsar.
- Hey! sa jag och tog upp mina påsar och letade efter den fjärde och såg att han räckte fram den till mig, jag tog emot den och han sa:
- I'm sorr.. Kat? Amanda? Jane?
- Ehm.. Hi Jack. sa jag och tittade mot ett annat håll, jag ville verkligen inte träffa honom.
- I'm sorry.. but I have to go now. sa han och gick snabbt ifrån oss.
Jack han var min kille i första till andra året i gymnasiet och han kallade mig alltid för Kat, för han tyckte det lät coolt. Han var alltid den coola, snygga killen i skolan som alla ville bli ihop med. Men han var en player, jag vet inte hur många gånger han hade varit otrogen mot mig kanske 20 ggr eller något och han dumpade mig genom att säga: ''I never loved you, I used you to get more sex with other girls. So it's over.''
Så jag kan lätt säga att jag hatar honom.
- Come let's go to the guys. sa Amanda.
- You just have to forget him and think about Louis. sa Jane och klappade mig löst på axeln, jag log mot henne och nickade.
Vi kom fram till starbucks och jag såg direkt killarna och att Zayn + Liam också var där. Vi gick in och killarna vände sig om och alla gapade. Vi kom fram till bordet och kramade om Liam och Zayn och satte oss mellan Liam och Harry.
- How much did you buy? frågade Louis.
- Not much. svarade Jane.
- Yeah, we can see that. sa Harry ironiskt. Vi satt och pratade en lång stund innan vi rörde oss hemåt.
 
Dagen efter. Lunch tid:
- Katie! ropade Louis från köket, jag satt på haltanen, med datan och kameran i famnen, tittade ut på London med solen som gick ner och ropade:
- I coming! Jag fällde ner skärmen och la ner den och kameran på bordet. Harry och Amanda var hemma hos henne så vi var ensamma här. Jag gick till köket och såg Louis sitta på en av barstolarna och tittade ner i en serietidning.
- What did you wnat? frågade jag och satte mig mittimot honom på en barstol.
Han tiitade upp från tidningen med sårade ögon och jag tänkte att det här är inte bra.
- What is it, Louis? frågade jag oroligt och la min hand på hans men han rök snabbt bort den. Något är verkligen fel.
- Why did you do it? frågade han och kollade på mig, jag såg att hans ögon var gråt färdiga.
- Did what? frågade jag konstigt.
- Kissed another guy! skrek han så att jag hoppade till.
- What? I have never kissed someone else! skrek jag tillbaka.
- You says so. sa han och la tidningen framför mig. Jag tog upp den och kollade på bilderna som var där. Det var bilder på mig och Jack när vi kysstes, för ett år sen ungefär. Sen var det en bild på oss när han gick in i mig igår på stan.
- So you think I cheated on you? frågade jag med gråten i halsen.
- I know you did! Here is the proof! skrek han i mitt ansikte.
- No it's not! skrek jag tillbaka.
- What do you call this then?
- It's a picture of me and my ex-boyfriend for 1 years ago and the other is when he went into me yesterday! So you don't trust me anymore, you would rather believe in a magazine? frågade jag och den här gången så sprack det och jag började gråta.
- I don't know. sa han och tittade ner.
- Okay if that how you feel should I go home to my house! skrek jag och började packa ihop mina saker. Jag sprang runt i hela lägenheten och letade efter mina väskor, kläder, smink och mer samtidigt jag grät och Louis bara satt där och gjorde inget. När jag hade hittat allt, tog jag ut väskorna till hallen och satte på mig skorna och jackan. Jag gick ut till köket igen och såg att han satt kvar, ner luttad mot bordet och jag hörde att han grät. Jag var sur, besviken och arg på honom så jag kastade ner nyckeln på bordet och tänkte på mitt halsband jag fick av Louis. Jag rök bort det från halsen såg att den gick lite sönder i spännet men brydde mig inte och la ner den på bordet med och gick därifrån, när jag kom till hallen så hörde jag att Louis reste sig från stolen och gick hit. Jag skyndade ta mina väskor som låg huller om buller i hallen, men hann inte innan han tog tag i min handled och snurrade runt mig och böjde sig mot mina läppar och kysste dom. Jag besvarade inte kyssen utan drog mig ur hans grep och slog honom på kinden, tog mina väskor och gick till dörren och innan jag slängde igen den så sa jag:
- Never do it again! Och stängde dörren, hårt. Jag gick till hissen och tröck på knappen och väntade en liten stund. Hissen öppnades och där stod ingen mindre än Harry och Amanda och tittad chockat på mig, precis Harry jag inte ville träffa men ville gärna ha en Amanda kram och en kväll med henne.
- What are you doing? frågade Amanda förvånat.
- I moving home.
- What? But Louis then? frågade Harry.
- Ask him why. sa jag och började gråta ännu mer.
- Harry, it's the best that I'm with Katie. I'll call you later. sa Amanda och kramade om mig, precis vad jag ville ha just nu. Harry gick ifrån med en nickning, hissen stängdes och vi åkte ner. Amanda ringe en taxi i hissen så när vi kom ner så stod det en taxi och väntade på oss. Det var en taxi station här brevid, så därför gick det snabbt. Amanda hjälpte mig med den största väskan och vi gick till chaffören som tog väskorna och vi hoppade in. Chaffören hade satt sig i bilen och frågade vart vi skulle och det var självklart Amanda som svarade och vi åkte hem. När vi satt i taxin så tänkte jag: This Is Not Happening. och efter ca 15 minuter var vi hemma i mitt och mammas gammla hem.
Äntligen kapitel 31. Hoppas ni gillar det ;) Har jobbat hårt med detta men det kan vara något stavfel ändå.. hehe Vad ska hända nu mellan Louis och Katie? 
Kommenter vad ni tycker :D Blir riktigt glad då <3
Kramisar Olivia <3
6 kommentarer