Just Believe - Kapitel 5 Longboard

Tidigare
Lizs perspektiv
Vi dansade i takt i musiken och bara kollade in i varandras ögon, precis som vi hade gjort tidigare på dagen. 
Låten tog slut och vi släppte varandra. Jag sa tack för dansen och vände mig om men jag hann inte lång innan någon tog min handled, snörade mig ett halvt varv och gjordes så att la mina händer på någons bröst. Jag tittade upp och hann precis se att det var Zayn, innan hans läppar pressades mot mina.
Lizs perspektiv
Jag blev väldigt förvånad och kysste först inte tillbaka, vilket gjorde att Zayn började släppa mina läppar men jag tog tag om hans kinder, nacke och tryckte mina läppar mot hans och kysste honom. Vi avslutade kyssen och jag sa:
- I can't. Jag vände mig om och gick vingligt mot dörren men blev stoppad av att någon ställde sig framför mig. Jag vände mig om men där stod Zayn så jag kunde inte komma förbi där heller.
- Thanks man. sa Zayn till killen bakom mig som gick.
- Who was that? sa jag och pekade efter honom.
- My friend, Harry. sa han lugnt.
- And why can I not go?
- Because we kissed and I want to say that you're special.
- Zayn we're both drunk.
- So? sa han och böjde sig emot mig men jag la händerna på hans bröst och puttade bort honom.
- I don't want to. sa jag bestämt han svarade inte, så jag fortsatte.
- I'm going home. Goodbye Zayn. Han hann inte svara innan jag hade gått ifrån honom och började leta efter Cass som var någonstans i den här dö varma lägenheten. Jag hittade henne på balkongen med en drink i handen och jag såg direkt att hon inte borde dricka upp den, hon var rent ut sagt skit full.
- Cass, you have to go home.
- I don't want to. sa hon och gnällde som en 5-åring. Jag drog med mig henne in lägenheten och ut ur lägenhetsdörren. På vägen hade jag tagit eller snarare rykt bort hennes drink ifrån henne och kämpat att få med henne eftersom att hon drar tillbaka men eftersom att jag var inte lika full så var jag starkare än henne. Medans vi gick ner till utgången, så ringde jag en taxi. Vi fick vänta några minuter och medans vi väntade så spydde Cassie 2 gånger men inte på mig som tur var. Taxin kom och vi hopade in i baksättet, jag sa vart vi skulle, när vi kom fram betalade jag chaffören och näst in till bar upp Cassie i de 3 trapporna upp till lägenheten. Jag låste upp dörren och gick in med Cass, la henne i soffan, tog av henne skorna, tog hennes väska och la dom i hallen. Jag låste dörren och gick till Cass och la sedan en filt runt henne. Jag visste att hon redan hade somnat så jag gick till mitt rum och la mig i sängen och somnade innan jag ens hann under täcket. 
 
Söndag (dagen efter)
Jag vaknade av att någon skakade på mig och jag visste precis vem det var.
- What do you want Cass? sa jag trött och öppnade långsamt ögonen.
- I'm hungry and my head hurts. sa hon bara.
-  Take a headache tablet, you know where it is. sa jag och ställde mig upp men ramlade i sängen och då jag insåg jag att jag fortfarande hade mina klackskor jag tog av mig dom och bytte snabbt kläder till en ljusrosa stickad tröja och ett par jeansshorts. Vi fixade snabbt frukost och började äta.
 
Klockan hade blivit halv 6 på kvällen och Cass hade bestämt sig för att gå hem. Så vi gick till hallen och satte på sig sina klackskor och tog sin väska.
- I see you at 2 o'clock tomorrow then? frågade Cass mig innan hon skulle gå.
- Yes that's great. sa jag och kramade om henne och sen gick hon. Jag låste dörren efter henne och gick till köket för att kolla vad jag kunde äta till middag men jag bestämde mig bara för att ta en macka och en kopp te. Jag satte mig framför tv:n och kollade om det fanns något att kolla på. Det fasnns ju självklart inget speciellt, så jag tog fram min dator och satte på en film som nu blev The Notebook.
 
Måndag
Jag hade jobbat halv dag och klockan hade nu blivit 1 och jag var hemma från jobbet. Jag skulle möta Cass på Starbucks om en timme. Jag bestämde mig för att åka en sväng med min longboard innan jag skulle träffa henne. Ja det kanske lät lite konstigt men jag gillar det faktiskt, det är som att sväva på marken typ. Jag tog min longboard och satte på mig mina vita converse och tittade mig snabbt i spegeln. Jag hade på mig ett par ljusblåa jeans shorts och en grå magtröja med någon vit text på och mitt bruna hår var lutsläppt i vågiga lockar, jag såg faktiskt helt okej. Jag låste dörren och nästan sprang ner för trapporna. När jag kom ut så lyste solen och det var en perfekt dag och just nu kände jag mig glad. Jag ställde mig på longboarden och började ta fart med min högra fot och sen var det bara att njuta.
Jag hade kommit fram till centrum av London bestämde jag mig för att gå eftersom jag skulle inte träffa Cassie fören om 20 minuter. Jag hade gått en bit tills jag hörde mitt namn och jag vände mig automatiskt bakåt åt det håll jag hörde det och mot mig kommer Zayn, snabbt gående. Han kom fram till mig och jag skulle precis fråga vad han ville när han kramade om mig och självklart kramade jag honom.
- Hi! What are you doing here? frågade jag.
- I'm on my way home from the studio. sa han och pekade bakom honom och där stod det två vakter en bit bort.
- So you always have guards with you in town?
- Almost. sa Zayn och rykte på axlarna som att det inte var någon big deal.
- So you're longboarding? sa han förvånat och pekade på min Longboard.
- Yes I do. Why are you so surprised?
- I didn't think you were one of those type who liked stuff like that. sa han ärligt.
- Okay, but I have to go now. Bye. sa jag och vände mig om, men hann inte vända mig om helt innan han sa:
- Can I have your number?
- Uhm, sure. sa jag och fick hans mobil och skrev in mitt nummer. Jag gav honom tillbaka hans mobil och sa:
- Zayn I really have to go now, my friens Cass is waitng for me. 
- Okay. Bye. See ya. sa han och gav mig en snabb kram innan vi gick åt olika håll. Jag kom fram till Cass rätt så snabbt med hjälp av min longboard.
- Hi Cass! sa jag och kramade om henne.
- Hi Liz!!
Klar!! Förlåt att jag inte la upp något förra veckan som jag sa att jag skulle. Men har varit upptagen med sommarjobbet (som är slut nu :) ), gäster m.m Hoppas på att kunna lägga upp fler nu bär jag är ledig :)
 
Men vad tycker ni? Det blev ett sånt här kapitel där inte mycket händer men det behövs ju det med ;)
Snälla kommentera vad ni tycker :)
// Olivia xx <3
 
4 kommentarer