Just believe - Kapitel 2 Those Eyes

Tidigare
Lizs perspektiv
Efter en stund blev jag så uttråkad så jag tog fram mitt skiss block och började rita något som tillslut blev en blom bild.
Klockan hade blivit 11 på kväll och jag bestämde mig för att sova eftersom jag ska till stan med Cassie min bästa vän, så jag hoppade i sängs och somnade väldigt fort.
 
Lizs perspektiv
Jag vaknade av att min mobil som lät som att jag hade fått ett sms, så jag tog upp den och såg att det var från Cassie. Jag öppnade upp sms:et och började läsa:
 
From: Cassie <3
HELLO SLEEPYHEAD!!!
Wake up!! I hope you're ready for a day with shopping!!
Oh just so you know, about one hour am I at your Place :)
Love ya <3 C xx
 
- What?! sa jag högt efter att ha läst sms:et. Jag hoppade snabbt upp ur sängen och sprang till badrummet och hoppade snabbt i ni duschen och tvättade ur håret så det inte skulle lukta pizza från igår och efter en kvart var jag ute ur duschen. Jag virade en handduk runt mig och sprang tillbaka till mitt rum där jag satte på mig rena underkläder och tog fram ett par höga jeans shorts, ett vitt linne och en rosa kofta över. Jag tog fram hårtorken, borstade och torkade håret. Jag tittade på klockan och såg att Cassie skulle komma om 30 min. Jag gick till badrummet med min sminkväska i ena handen. Jag började med en ljusbrun ögonskugga, därefter tog jag en flytande svart eyeliner, jag böjde ögonfransarna och drog sen några tag på ögonfransarna med mascaran. Jag gick tillbaka till sovrummet, där jag lämnade min sminkväska och gick till köket med min mobil, solglasögon och min beigea väska. Jag la mina saker på stolen och satte sedan på tekockaren, medan jag väntade på att teet skulle bli klar gjorde jag en macka. När teet och mackan var klara satte jag mig vid köksbordet och började äta. Jag tittade på klockan när jag var klar med frukosten och såg att Cassie skulle komma om ca 5 min så jag gick till badrummet och borstade tänderna och fixade håret, som nu var i  naturliga lockar. När jag kom ut ur badrummet knackade det på dörren och in kommer en glad och pigg Cassie.
- Hi Liz!! sa hon och gick mot mig och gav mig en stor kram, vilket jag besvarade.
- Hi Cass! Ready? sa jag.
- Always! sa Cassie och jag tog mina saker från köket och gick till hallen där jag tog på mig mina vita låga converse.
- Ready. sa jag eftersom att Cassie hade fått vänta. Jag låste lägenhetsdörren och vi började gå ner för alla trappor. Jag bodde inte så långt från centrala London så vi gick dit, vilket tog ca 10 minuter. När vi kom till centrala London gick vi direkt till Victoria Secret.
 
Efter att ha varit i näst intill alla våra favorit affärer så bestämde vi att vi skulle gå till Starbucks. Vi ställde oss i kön till kassan och när det var våran tur beställde vi varsin Latte. Vi fick det vi beställde och betalade och satte oss vi ett bord vid fönstret.
- I have something to tell you Liz.
- What? Don't say you gonna move.
- No but my parents and I are going to Italy.
- Really?! You've always wanna go there. sa jag glatt och drack av min Latte.
- Yes of course! But it's just that I'll be there for a two months. sa Cass försiktigt och jag började hosta.
- What?! Why? When are you leaving? sa jag förvånat.
- My dad is going to work there and we'll leaving in one week. sa hon och tittade ner i bordet.
- Cassie I'm glad for you. Even if I'm not gonna see you in two months. sa jag och tittade på henne.
- Really? frågade Cass och jag nickade mot henne.
- Thank you so much for being there for me Liz. sa hon och hoppade på mig och gav mig en massa kramar.
 
När vi hade druckit upp vår Latte bestämde vi oss för att fortsätta våran shoppingtur men vi kom inte så långt innan vi hörde en massa skrik och såg en hög med tjejer kom mot oss. Vi försökte baka undan och hålla ihop med det gick inte så bra eftersom vi tappade nästintill bort varandra direkt. Jag försökte ropa på Cassie men lyckades inte så jag letade efter henne men efter en stund kändes det omöjligt så jag försökte komma ut ur gruppen med tjejerna, vilket inte heller lyckades så bra. Jag hade börjat bli nyfiken på vad det var som egentligen hände så jag frågade en brunhårig tjej:
- What's going on here?
- Don't you know? sa hon och jag skakade på huvudet.
- Niall and Zayn from One Direction is there. sa hon och pekade.
- Okay, thanks. sa jag och försökte ännu en gång hitta ut och det gjorde jag. Jag ställde mig en bit ifrån massan med tjejer och tog upp min mobil och gick in på mina kontakter och tryckte fram Cassie. Innan jag tryckte på ring så kollade jag upp och rakt fram för mig, kanske 5 meter, stod det en kille som hade svart hår, svarta byxor, en vit tröja och över en mörk blå skjorta på sig. Jag kollade in i hans ögon och såg att dom var mörkbruna och att dom kollade rakt in i mina. Det var som att tiden stod still i några sekunder innan, troligen hans kompis tog honom på axeln och sa något, han nickade och de gick. Kan man verkligen bli kär i ett par ögon?
 
Zayns perspektiv
Jag och Niall var på väg från ett kafé och när vi kom ut så var det ju självklart en massa tjejer som skrek våra namn osv. Vi försökte ta oss ut och det gick helt okej och efter en stund var vi ute och några vakten hade kommit och fört bort alla tjejer en bit ifrån oss. Nialls mobil hade ringt så han pratade i telefon. Jag tittade på fansen och vinkade mot dom och log. Jag vände sedan huvudet och mitt framför mig kanske 5 meter stod det en tjej med mörkbrunt långt lockigt hår, hon hade på sig ett vitt linne, rosa kofta och jeans shorts och hon höll på med sin mobil. Jag kollade på henne en stund, tills hon kollade upp från sin mobil och hon såg mig. Normalt sett skulle jag kolla bort men jag kunde bara inte, hon var så vacker och hennes grön-bruna ögon var så himla fina. Hon tittade in i mina ögon och jag i hennes, det kändes verkligen som att tiden stod stilla. Jag vet inte hur länge vi kollade in i varandras ögon men efter en stund la någon sin hand på min axel och jag kom tillbaka till verkligheten och Niall sa:
- Harry called and said that we had to come to the studio. Jag kunde inte ens svara så jag bara nickade mot honom och vi gick. Kan man bli kär i en tjej på ett par sekunder och ens utan att ha pratat med henne?
Kapitel 2 :) Ganska kort men hoppas att ni gillar det i alla fall :) Där kom Zayn och Niall in i bilden, vad ska hända nu då? :) Snälla kommentera! I'm begging you :) Sorry för en dålig bild ;)
Love Olivia <3  
6 kommentarer