Everything About You - Del 10

Tidigare
Vi pratade lite mer, när jag hade ätit upp sa jag tack för maten och gick upp till mitt rum, jag satte på datan och gick in på twitter och skrev en tweet:
``I'm sorry for you Jane, hope you get better soon´´ jag tryckte på tweet och efter en liten stund undrade många vad som hade hänt jag sa som det var och såg att även Niall hade tweetat ungfär samma sak som jag. Jag loggade ut och stängde av datan och fixade mig i ordning och somnade rätt fort.
Tisdag
 
Kaites perspektiv
Idag när jag stod och väntade på bussen utan Jane var skit tråkigt, jag hade verkligen ingen att prata med. När bussen kom gick jag och satte mig nästan längst fram och efter några hållplatser kom Amanda på bussen, jag vinkade åt henne att hon skulle sätta sig här vid mig och det gjorde hon också.
- Hi! sa hon och log.
- Hi. sa jag tillbaka och log lite försiktigt tillbaka.
- Who is it going with Harry? Has he called you back, then the dinner?
- No, he hasn’t, but I have. sa hon glatt.
- What? Are you serious? sa jag förvånt och hon bara nickade med ett leende. What did you say to him? fortsatte jag.
- That I want to meet him again and stuff.
- And he said? sa jag nyfiket.
- He said that he want too, we are gonna meet up again tomorrow.
- IIhh, fun. sa jag glatt, för jag var glad för hennes skull.
- Have you meet Louis after the dinner?
- Yes actually we had a date for two days ago.
- And what happened?
- We were in the Beach and talk and he dropped me in the sea and I him.
- Haha, of course.
Vi klev av bussen och gick in i skolan.
 
Skolan gick långsamt eftersom inte Jane var där. När vi hade slutat skolan sa jag hej då till Amanda som skulle åka buss hem och jag skulle gå till sjukhuset för attt träffa Jane. Sjukhuset låg bara ett kvarter bort, vilket inte är långt.
När jag kom till sjukhuset gick jag och sa att jag skulle upp till Jane och att jag var hennes bästa vän, sjuksköterskan som satt i receptionen följde vänligt med mig även om jag sa att hon inte behövde det. När vi kom fram till Janes rum så sa sjuksköterskan:
- Just so you know, there are other with her and visit her.
- Okay, thanks. sa jag till sjuksköterskan som tydligen hette Sarah, det stod på hennes namnskylt. Jag gick in till Jane och såg att Niall satt på sängen vid henne, Louis stod lutad mot väggen och Harry sittandes brevid. Alla kollade åt mitt håll när jag kom in.
- Hi!! sa Jane glatt.
- Hi! sa killarna.
- Hi everyone! How are you, Jane? sa jag glatt tillbaka. Jag blev glad av att höra hennes glada röst. Jag gick mot henne och kramade henne hårt.
- I'm better.
- Okay, good. I have missed you at school. När jag hade sagt det kramade jag om Niall som var närmast, sedan kramade jag om Harry som hade ställt sig upp och när jag kom fram till Louis kramade han och jag länge och när vi släppte varandra viskade han:
- Hi sweetie. med det gulliga leendet och självklart började jag rodna.
- Where is Zayn and Liam?
- They are with their girlfriends. sa Harry.
När vi varit där ett tag var jag och killarna tvugna att åka hem. När vi kom ut från sjukhuset frågade Louis:
- Is that okay if I follow you home?
- Of course it is. sa jag glatt.
Vi sa hejdå till Niall och Harry och började gå hem till mig. Louis frågade väldigt mycket om mig när vi gick på trottoaren, jag la märke till att han försökte att inte nämna min pappa efter vad som hände på vår dejt för två dagar sen när jag började gråta. Jag frågade lite om honom också, även om jag visste ganska mycket om honom. När vi kom hem till mig efter drygt två timmar eftersom vi gick långsamt, så sa Louis helt spontant:
- I really like you.
- And I like you. När jag hade sagt det så böjde han sitt huvud närmre mitt oc vi möttes i en sådan kyss som jag länge hade drömt om. När vi avslutade kyssen log vi stort mot varandra.
- So it's you and me now? frågand Louis.
- I guess so. sa jag glatt och han log och kysste mig igen lite mer passionerat.
- I have to go now, sorry. sa han och gjorde en ledsen min.
- Okay, bye. sa jag ledset.
- Bye my lovely girlfriend. sa han medan han log och sedan kramades vi länge. Vi släppte varandra och han pussade mig snabbt på kinden och sedan gick. Jag log för mig själv och taänkte kan detta vara sant är jag tillsammans med Louis Tomlinson. Jag slog till mig på armen för att ta reda på om jag var vaken och det var jag.
Jag gick in i huset och tog av mig mina skor och la väskan i hallen och ropade:
- Mamma! Jag gick in  till köket och såg henne ligga på golvet helt medvetslöst. Jag sprang fram till henne och skakade om henne medans jag grät i floder. Jag tog hem telefonen som låg på matbordet och ringde 911.
 
Louis Perspektiv
När jag sa Bye my lovely girlfriend blev jag så glad inom mig, det hade äntligen hänt jag och Katie var tillsammans. Jag kramade om henne och pussade henne snabbt på kinden och sedan gick jag.
När jag hade gått en liten bit såg jag en ambulans åka till Katies hus. Jag sprang snabbt dit och kollade vad som hände och jag såg Katie sitta på en bänk utan för hennes hus och en från ambulansen pratade med henne när han hade gått sprang jag mot Kaite.
- What's happened? sa jag innan jag kramade henne.
- When you had left, I went to the kitchen and saw my mum lying there on the floor and... she did not wake up. sa hon mellan snyfftningarna. Jag kramade henne ännu hårdare.
- Thank you for you came. sa hon när hon hade lugnat ner sig lite.
- Of course I came to you. I like you very much.
- And I you.
Hejasn! Jag vet att jag inte lagt upp några delar men jag har inte haft internet och jag kommer åka bort imorgon igen så jag kommer inte ha det tills söndag :'(
Hoppas ni gillar den eftersom klockan är nu 20 i 5 på morgonen och skriver den här delen för eran skull.
Nu börjar det hända grejer nu när Katie och Louis är tillsammans. Men vad ska hända nu? Vad tror ni kommer att hända med hennes mamma, kommer hon vakna upp igen eller kommer hon att dö?
Kommertera vad ni tycker SNÄLLA, jag gillar verlkligen när ni kommenterar.
Kramisar Olivia <3
2 kommentarer
Jossan

fett bra! Längtar till nästa :)

Svar: Tackar ska börja skriva den snart så den är kanske klar på söndag natt <3 vi får se
Olivia Hellman

Amanda

Skitbra ;)<3

Svar: Tackar så mycket, jag läser din novellblogg och jag vill bara säga att det är riktigt kul att du vill läsa min och att du tycker om den. Jag är faktiskt ganska hedrad att du läser min novell, om jag ska vara ärlig <3 Tack Tack ;D
Olivia Hellman