Just Believe - Kapitel 7 Like a Date?

Tidigare
Lizs perspektiv
To: Cassie <3
I'm sorry. I don't know why
I didn't tell you about it.
I'm sorry! ;) xx Liz
 
Jag öppnade Zayns sms och jag kunde inte fatta vad han skrev så fick läsa om det minst fem gånger.
Onsdag
Jag hade på mig ett linne som var i spets tyg i blommor, ett par shorts med spets ner till och till det en brun väska och ett par gröna Ray Ban. När jag hade fixat mig klart med allt, så bestämde jag mig att kolla mig i min helkopps spegel och jag såg faktiskt fin ut. Jag tog upp min mobil och kollade igenom min och Zayns konversation, jag gick till igår och läste det sista sms:en vi skickade till varandra.
 
From: Zayn ;)
I know this will sound crazy
but what I said on the party that
you were special, I meant it.
You're special, so I wonder
if you want to go out tomorrow night?
 
To: Zayn ;)
Thank you :) I would love to.
Like a date?
 
 From: Zayn ;)
I was thinking like 
a date, but if you don't want to,
we can just go out like friends.
But where do you live?
And it is okay if I pick you up at 7? :)
 
To: Zayn ;)
I would love to go on a
date with you and 7 it's great!....
 
Jag hade skrivit var jag bodde och sen hade vi bara sagt god natt. Nu var klockan typ fem i 7 och jag började bli riktigt nervös, tänk om han inte tycker att jag är rolig, tänk om han inte.. mer hann jag tänka innan dörrklockan ringde. Jag kollade mig i spegeln innan jag gick och öppnade och där stod Zayn. Han hade på sig svarta jeans, en röd/lila t-shirt, en blå munkjacka och en ljusblå jeans jacka över.
- Uhm.. Hi Liz! You look beautiful.
- Hi Zayn. Uhm thanks. You don't look so bad either. sa jag och rodnade.
- Should we go? frågade han med en liten rodnad på kinderna av min komplimang.
- Of course. sa jag och satte snabbt på mina skor som blev ett par vita converse och tog väskan och låste. Vi hade kommit ut ur huset och där stod det en svart bil som vi gick emot. Zayn öppnade passagerardörren och visade med sin hand att jag skulle hoppa ni, vilket jag gjorde och sa:
- Thank you. Han nickade till svar med ett litet leende på sina läppar, innan han stängde dörren och gick till sin sida och startade bilen.
Vi hade åkt ett tag och vi hade inte sagt något till varandra.
- Where are we going? frågade jag nyfiket och för att bryta tystnade.
- You will see. sa han och blickade med ena ögat mot mig och log bussigt.
- Oh! C'mon tell me!
- Nope.
- Okay... sa jag och låtsadesatt vara lite sur med det gick verkligen inte. Efter en stund efter det så var vi framme. Han skyndade sig ut ur bilen och öppnade dörren åt mig och jag sa återigen tack till honom. Jag tittade mig runt och vi var mitt ute i ingenstans kändes det som men jag såg sedan att det var en strand, den var grymt vacker, fin vitt sand men en solnedgång vid slutet av sjön bakom träden på andra sidan. Det var sjukt vackert. Jag avbröts i mina tankar av att Zayn sa:
- Liz? Are you coming?
- Ehm.. Yeah. sa jag och gick snabbt mot honom. I hans händer hade han en korg och en eller två filtar. Vi gick en bit i tystnad tills vi kom fram till en mer privatare strand bit, typ. Zayn la ut filten och satte sig på den och visade med handen att jag också skulle sätta mig vilket jag gjorde. Vi tittade ut mot vattnet och sa inte så mycket men jag frågade:
So what made you decide that we would come here?
- I don't know, I kinda like this place. I was often here when I was little when my family came here to London. Haven't been hare for a while.
- You didn't live here? 
- No. I lived in Bradfort and you? Have you always lived here in London?
- Yes I have.
- Please tell me something about youself. sa Zayn och log mot mig.
- Like what? It''s not much to tell. sa jag och log mot honom.
- Like you family, what you do and stuff like that. sa han och man märkte att han verkligen ville veta mer om mig.
- Ehm.. I'm 19 years old. My full name is Elizabeth Alison Black. My birthday is is June 15th. I work at a pizzeria. I like to skate and dance. I live with my mom. I have never met my dad. I think that's it. Now it's your turn. sa jag och log mot honom.
 - Okay. I'm 20 years old. My full name is Zayn Jaavad Malik. I don't eat meat cause I'm Muslim but I love chicken. My birhtday is January 12th. I have three sisters. I'm a singer in One Direction. I like to draw and draw graffiti. sa han.
- You have three sisters?! Han nickade till min fråga och log.
- Wow, that's many.
- Yeah.. Do you want something to eat? sa Zayn och började ta fram en massa saker. Som till exempel jordgubbar, choklad, mackor, cola och en massa andra saker.
- Just take what you want. sa han, tog en macka och jag följde hans exempel.
Klar!! Jag är ledsen att jag inte har lagt upp detta kapitel tidigare, har haft det på datorn sen i söndags tror jag men jag hade inte bestämt mig om jag skulle skriva mer på det men eftersom jag inte kom på något att skriva fick det bli såhär ;) Men jag hoppas förstås att ni gillar det ändå :D <3
 
Sen vill jag också säga Tack för att ni tittar in på bloggen även om jag inte lägger upp något <3 Det är ni som gör denna blogg/novell levande, det är ni som gör att jag vill fortsätta och det är ni som gör mig glad i de stunder allt är som värst då jag läser era kommentarer <3 Tack så Jävla mycket!! (ursäkta språket)
Älskar er <3 Tack 
Olivia <3  
5 kommentarer
Anonym

Okej nästa del snart annars döör jag!!♥

Svar: Haha! Skriver så snabbt jag kan ;) Det kommer nog snart <3
Olivia

Anonym

Skit bra(:(;

Svar: Tack så mycket :)
Olivia

sassa

Så sjukt braaa

Svar: Tack så mycket ;)
Olivia

sassa

Så bra

Svar: Tack :)
Olivia

My (1D Novell)

sjukt bra :) älskar Zayn! åhååå!

Måste ba säga att jag ÄLSKAR din design, är det din egen? :D

Svar: Tack så sjukt mycket! :) och nej det är inte min design, det är blogg som har den tror den heter Paranorma eller något :D
Olivia