Everything About You - Del 10

Tidigare
Vi pratade lite mer, när jag hade ätit upp sa jag tack för maten och gick upp till mitt rum, jag satte på datan och gick in på twitter och skrev en tweet:
``I'm sorry for you Jane, hope you get better soon´´ jag tryckte på tweet och efter en liten stund undrade många vad som hade hänt jag sa som det var och såg att även Niall hade tweetat ungfär samma sak som jag. Jag loggade ut och stängde av datan och fixade mig i ordning och somnade rätt fort.
Tisdag
 
Kaites perspektiv
Idag när jag stod och väntade på bussen utan Jane var skit tråkigt, jag hade verkligen ingen att prata med. När bussen kom gick jag och satte mig nästan längst fram och efter några hållplatser kom Amanda på bussen, jag vinkade åt henne att hon skulle sätta sig här vid mig och det gjorde hon också.
- Hi! sa hon och log.
- Hi. sa jag tillbaka och log lite försiktigt tillbaka.
- Who is it going with Harry? Has he called you back, then the dinner?
- No, he hasn’t, but I have. sa hon glatt.
- What? Are you serious? sa jag förvånt och hon bara nickade med ett leende. What did you say to him? fortsatte jag.
- That I want to meet him again and stuff.
- And he said? sa jag nyfiket.
- He said that he want too, we are gonna meet up again tomorrow.
- IIhh, fun. sa jag glatt, för jag var glad för hennes skull.
- Have you meet Louis after the dinner?
- Yes actually we had a date for two days ago.
- And what happened?
- We were in the Beach and talk and he dropped me in the sea and I him.
- Haha, of course.
Vi klev av bussen och gick in i skolan.
 
Skolan gick långsamt eftersom inte Jane var där. När vi hade slutat skolan sa jag hej då till Amanda som skulle åka buss hem och jag skulle gå till sjukhuset för attt träffa Jane. Sjukhuset låg bara ett kvarter bort, vilket inte är långt.
När jag kom till sjukhuset gick jag och sa att jag skulle upp till Jane och att jag var hennes bästa vän, sjuksköterskan som satt i receptionen följde vänligt med mig även om jag sa att hon inte behövde det. När vi kom fram till Janes rum så sa sjuksköterskan:
- Just so you know, there are other with her and visit her.
- Okay, thanks. sa jag till sjuksköterskan som tydligen hette Sarah, det stod på hennes namnskylt. Jag gick in till Jane och såg att Niall satt på sängen vid henne, Louis stod lutad mot väggen och Harry sittandes brevid. Alla kollade åt mitt håll när jag kom in.
- Hi!! sa Jane glatt.
- Hi! sa killarna.
- Hi everyone! How are you, Jane? sa jag glatt tillbaka. Jag blev glad av att höra hennes glada röst. Jag gick mot henne och kramade henne hårt.
- I'm better.
- Okay, good. I have missed you at school. När jag hade sagt det kramade jag om Niall som var närmast, sedan kramade jag om Harry som hade ställt sig upp och när jag kom fram till Louis kramade han och jag länge och när vi släppte varandra viskade han:
- Hi sweetie. med det gulliga leendet och självklart började jag rodna.
- Where is Zayn and Liam?
- They are with their girlfriends. sa Harry.
När vi varit där ett tag var jag och killarna tvugna att åka hem. När vi kom ut från sjukhuset frågade Louis:
- Is that okay if I follow you home?
- Of course it is. sa jag glatt.
Vi sa hejdå till Niall och Harry och började gå hem till mig. Louis frågade väldigt mycket om mig när vi gick på trottoaren, jag la märke till att han försökte att inte nämna min pappa efter vad som hände på vår dejt för två dagar sen när jag började gråta. Jag frågade lite om honom också, även om jag visste ganska mycket om honom. När vi kom hem till mig efter drygt två timmar eftersom vi gick långsamt, så sa Louis helt spontant:
- I really like you.
- And I like you. När jag hade sagt det så böjde han sitt huvud närmre mitt oc vi möttes i en sådan kyss som jag länge hade drömt om. När vi avslutade kyssen log vi stort mot varandra.
- So it's you and me now? frågand Louis.
- I guess so. sa jag glatt och han log och kysste mig igen lite mer passionerat.
- I have to go now, sorry. sa han och gjorde en ledsen min.
- Okay, bye. sa jag ledset.
- Bye my lovely girlfriend. sa han medan han log och sedan kramades vi länge. Vi släppte varandra och han pussade mig snabbt på kinden och sedan gick. Jag log för mig själv och taänkte kan detta vara sant är jag tillsammans med Louis Tomlinson. Jag slog till mig på armen för att ta reda på om jag var vaken och det var jag.
Jag gick in i huset och tog av mig mina skor och la väskan i hallen och ropade:
- Mamma! Jag gick in  till köket och såg henne ligga på golvet helt medvetslöst. Jag sprang fram till henne och skakade om henne medans jag grät i floder. Jag tog hem telefonen som låg på matbordet och ringde 911.
 
Louis Perspektiv
När jag sa Bye my lovely girlfriend blev jag så glad inom mig, det hade äntligen hänt jag och Katie var tillsammans. Jag kramade om henne och pussade henne snabbt på kinden och sedan gick jag.
När jag hade gått en liten bit såg jag en ambulans åka till Katies hus. Jag sprang snabbt dit och kollade vad som hände och jag såg Katie sitta på en bänk utan för hennes hus och en från ambulansen pratade med henne när han hade gått sprang jag mot Kaite.
- What's happened? sa jag innan jag kramade henne.
- When you had left, I went to the kitchen and saw my mum lying there on the floor and... she did not wake up. sa hon mellan snyfftningarna. Jag kramade henne ännu hårdare.
- Thank you for you came. sa hon när hon hade lugnat ner sig lite.
- Of course I came to you. I like you very much.
- And I you.
Hejasn! Jag vet att jag inte lagt upp några delar men jag har inte haft internet och jag kommer åka bort imorgon igen så jag kommer inte ha det tills söndag :'(
Hoppas ni gillar den eftersom klockan är nu 20 i 5 på morgonen och skriver den här delen för eran skull.
Nu börjar det hända grejer nu när Katie och Louis är tillsammans. Men vad ska hända nu? Vad tror ni kommer att hända med hennes mamma, kommer hon vakna upp igen eller kommer hon att dö?
Kommertera vad ni tycker SNÄLLA, jag gillar verlkligen när ni kommenterar.
Kramisar Olivia <3
2 kommentarer

Everything About You - Del 9

Tidigare
Louis perspektiv
- But what did you dream? sa Harry
- That Katie disappeared from me and I could not find her.
- Okay, back to sleep now, we need to wake up early.
- Okay, thanks. Goodnight.
- You are welcome. Goodnight. sa Harry och gick till sitt rum igen. Harry var som en bror för mig, han ställde alltid upp för en och hjälpte alltid till om man behövde.
Jag ville verkligen somna för jag var jätte trött men det gick inte. Men när klocken började närna sig 2 somnade jag.
Måndag
Janes perspektiv
Vi hade slutat skolan och nu hade vi slutat. Jag och Katie hade bestämt att vi skulle hem till mig och plugga lite eftersom vi hade ett svårt prov på fredag och vi ville vara i tid. När vi kom hem till mig så frågade jag:
- How was your date with Louis yesterday?
- It's was amazing.
- What did you do?
- We went to the beach where he had placed a blanket with a little champang and strawberries. We were sitting and talked. Then he threw me into the sea and I him. Then we took the blanket and crawled into it and talked some more and then we went home.
- Did you kissed each other?
- No, we didn't.
- Why?
- I don't know actually, but I wanted.
Vi började plugga och efter en stund fick jag ett sms av..... Niall. Jag visade Katie och hon sa:
- Open it..
- Should I?
- Yes, do it. sa hon medan hon nickade ivrigt. Jag öppnade sms:et och där stod det:
``Hi! I wonder if you want to go and take a coffee or something with me? xx Niall´´. Jag läste igenom det minst typ gånger, jag kunde inte fatta att det var sant. Jag visade Katie det och sa:
- What should I answer?
- Yes of course.
Jag skrev ett svar:
``I would love to.. But when should I meet you and where? xx Jane´´. Jag tryckte på skicka och blev nervös. Någon minut senare fick jag ett svar:
``If you have time, so can we meet in the park about 20 minutes, if that's okay?´´.
- What shall I answer? You're here. sa jag efter att ha visat Katie sms:et.
- Say yes, of course. I can go home.
- Are you su.. mer hann jag inte säga.
- Yes, I'm sure. Jag nickade och skickade ett svar:
``Okay, meet you in the park about 20 minutes.. see ya xx J´´. Jag fick ett svar där det stod:
``Great. See ya xx N´´.
Vi gick ner till hallen och Katie tog på sig sina skor och tog sin väska. Vi kramades, sa hejdå och sen gick hon. Jag fixade mig snabbt i ordning och började gå mot parken med mina kryckor.
 
Niall perspektiv
När Jane hade svarat att hon ville, blev jag jätte glad. Jag skickade ett svar och började fixa mig i ordning eftersom jag hade jobbat med killarna hela dagen.
Jag började få mot parken och tänkte på hur det var när jag och Jane var små, jag har för mig att vi var ihop då men är inte säker, vi var i alla fall bästa vänner.
Jag kom till parken och såg att Jane låg på marken. Jag sprang dit och sa:
- Jane, are you okay?
- I don't think so. sa hon och kollade på hennes arm man såg att hon hade fått ett stort skärsår och såg en massa blod från hennes arm.
- Ouch, it does really hurt. sa hon högt, nästan skrek. Jag ringde 911 och efter bara någon minut var dom här och lindade in henne. De sa att hon skulle åka till sjukhuset för det behövdes sy. De frågade också om jag ville föllja med och det gjorde jag. När vi kom till sjukhuset ringde jag killarna och Katie och sa att dom skulle komma.
Det här skulle vara en bra ''dejt'' men nej då måste någon förstöra den och varför? Om det är ett fan som gjort det blir jag besviken och arg, men arg är jag ändå på den personen som gjort det.
Killarna och Katie kom och alla kramade om mig. Katie ringde Janes mamma och sen kom hon tillbaka.
Alla såg riktigt oroliga ut och Katie grät till och med lite grann:
- Why people do this? Why? sa Katie emellan snyftningarna.
- I don't know. sa Louis och kramade om henne.
- I don't know either. sa jag och grät lite grann jag med om jag ska vara ärlig.
Vi satt tysta länge, innan en läkare sa att allt hade gått bra och om vi ville fick vi komma in till henne. Det ville vi och jag gick snabbt in till henne och kramade henne försiktigt, hon besvarade kramen och det gjorde mig lite gladare. Sen kramade alla andra henne.
- What happen? sa Zayn oroligt och jag nickade av nyfikenhet.
- I came to the park to wait for Niall and then it came up a girl and walked towards me and she pushed me.. Jag såg att hon fick en tår jag tog bort den med tummen och hon fortsatte:
- I could not get up because she pushed me down and then she took up a knife and cut me.. Then she ran away from me and you came, Niall. sa hon med gråten i rösten och alla vände sig mot mig och Liam sa:
- Did you see her, Niall?
- I saw that someone ran away but did not see how she looked like... I'm so sorry..
- For what? sa Jane förvånat.
- Because you're in the hospital again, it feels like it's my fault. sa jag ledsamt.
- No is not your fault. sa Jane till mig och log det där fina leendet mot mig. Efter vi hade varit där och snackat en stund kom Janes mamma och vi andra var tvungna att gå hem till och med Katie. Vi kramade om henne och när jag kramade om henne viskade jag:
- I call you tomorrow..
- I will answer then. sa hon tillbaka och log, jag log tillbaka och sen sa vi hejdå och gick. Det kändes inte bra att hon hamnade på sjukhus på grund av mig för att något fan blir så dum i huvudet och gör illa en vän till mig som jag gillar mycket. 

Katies perspektiv
Det kändes absolut inte bra att Jane hade hamnat på sjukhus 2 gånger på 4 dagar. När jag och killarna skulle hem frågade Louis:
- Do you want a lift home?
- Yeah, thanks. sa jag och satte mig i bilen där fram eftersom Louis sa att jag skulle det.
Vi kom hem till mig väldigt snabbt, jag sa hejdå till killarna och tack för skjutsen, de sa hejdå och åkte iväg sen. Jag gick in och det luktade mat, jag tog av mig mina skor och gick in till köket där det var mat dukat på bordet och där satt mamma och åt, jag satte mig mittimot mamma och började äta.
- Hur mår Jane?
- Hon har ett djupt skär sår på armen, men annars mår hon bra.
- Hur fick hon det? sa mamma nyfiket och förvånat.
- Hon sa att det var en tjej i parken som hade knuffat ner henne och skar henne på armen.
- Oj.. När kommer hon hem då?
- Jag tror doktorn sa att hon kunde komma hem tidigast i morgon kväll men troligast på onsdag morgon. Vi pratade lite mer, när jag hade ätit upp sa jag tack för maten och gick upp till mitt rum, jag satte på datan och gick in på twitter och skrev en tweet:
``I'm sorry for you Jane, hope you get better soon´´ jag tryckte på tweet och efter en liten stund undrade många vad som hade hänt jag sa som det var och såg att även Niall hade tweetat ungfär samma sak som jag. Jag loggade ut och stängde av datan och fixade mig i ordning och somnade rätt fort. 
Här är del 9.. Hoppas ni gillar den? och snälla kommentera mera.. Jag blir ledsen när inte jag får några kommentarer och har nästan ingen lust att fortsätta skriva men det gör jag ändå, för eran skull..
Ska sova nu Godnatt / Olivia
 
0 kommentarer

Everything About You - Del 8

Tidigare
Louis perspektiv
när alla hade gått och det bara var jag och Harry kvar så frågade Harry:
- Why are you so happy?
- Because I have a date with Katie tomorrow.
- Congrats. sa han överraskat.
- And you, how it going with Amanda?
- What do you mean? sa Harry förvånat.
- I can see that you are in love with her.
- Okay you got me.. I'm in love with her. Vi pratade lite mer och sedan fixade vi oss och gick och la oss, när jag skulle somna så tänkte jag på Katie och somnade inte förrän halv 2 på natten.
Söndag
 
Katies perspektiv
När jag vaknade lös solen in i mitt rum. Jag gick till min garderob och funderade på vilka kläder jag skulle ha idag. Jag kom också på att jag hade en dejt med Louis ikväll och insåg snabbt att jag inte hade något snyggt till dejten. Jag tog snabbt på mig ett par svarta korta shorts och en vit, pösig skjorta.
Jag gick till köket med min mobil i handen, jag kollade om jag hade fått något sms. Jag hade fått ett från Jane och ett från Louis, jag öppnade Janes som jag fått för en kvart sen och nu var klockan kvart i tolv:
``Shopping today? ;) xx J´´. stod det precis som hon hade läst mina tankar. Jag svarade:
``Of course, I need new clothes, I come to you soon xx K´´. Jag skickade sms:et och tog fram lite frukost. Efter några minuter fick jag ett svar av Jane:
``Okay, see ya <3 xx J´´. Jag svarade inte utan kom på att jag hade fått ett sms av Louis, jag öppnade sms:et och där stod det :
``Hi Beauty. Wear comfortable shoes on you at our date. See ya soon xx L´´. Jag skickade ett svar i något stil med:
``Okay, I'll remember that, see ya xx K´´.
När jag hade ätit klart skrev jag en lapp till mamma:
Jag är i stan med Jane och shoppar. Kram Katie.
Sedan gjorde jag mig i ordning, sminkade mig, satte på mig mina skor, tog min väska och började gå mot Jane. Det tog ungefär 10 min att gå och när jag kom fram till Jane kramade jag om henne och log:
- Why are you need new clothes? sa hon.
- Because I have a date with Louis tonight.
- Oh fun.. sa Jane förvånat.
- Yeah, I'm so excited. He said I need comfortable shoes on me.
- Perhaps you shall go much.
- I think so too.
Vi gick in i några butiker och jag hittade en snygg rosa klänning.
Vi bestämde oss för att ta en fika och det blev att vi gick i på Espresso House, vi beställde varsin te och satte oss vid ett ledigt bord.
- Do you know what to do at your date?
- Actually not, we shall meet in the park at 7 pm. Vi fortsatte att prata i nästan 1,5 timme, sen var jag tvungen att gå hem för klockan var halv 5. Vi tog busssen hem och sen sa vi hejdå till varandra och jag gick hem. När jag kom hem hoppade jag snabbt in i duschen. Efter duschen satte jag på mig klänningen jag hade köpt och torkade, plattade håret och lockade det lite där fram. Jag åt snabbt lite middag. Sen sminkade jag mig med min vattenfasta mascara och lite silvrig ögonskugga med svart eyeliner till. Jag satte på mig mina skor och tog min väska, innan jag gick kollade jag i spegeln en sista gång och var väldigt nöjd och sa:
- Hejdå mamma.
- Hejdå ha det bra.
- Det ska jag. sa ja goch sedan gick jag mot parken där jag skulle möta Louis.
 
Louis perspektiv
Jag kom fram till parken 10 i 7 och när jag stod med min iphone i handen och väntade på Katie kom tre tjejer fram och ville få min autograf och några foton och det fick dom.
När de hade gått såg jag att Katie kom halv springandes mot mig, jag gick mot henne och vi mötes i en lång, varm kram, när vi släppte varandra sa hon:
- Sorry, I'm late. Jag kollade på klockan och såg att den var 5 över 7.
- It's okay.
- Are you sure? sa hon frågande.
- Yes, I am. I can see that you don't listened to my tip. sa jag och såg att hon hade på sig klackskor på sig.
- I did, they are very comfortable.
- Okay, come on, let's go. sa jag och drog henne närmre mig och la min arm runt hennes axlar.
När vi hade gått och snackat ett tag, passade jag att fråga:
- Have you always lived here in london?
- No, I was born in Sweden but has lived here most of my life.
- When did you get here?
-When I was about 1,5 years old.
- Okay, but why did you moved here?
- My dad found a job here.
- What kind of job? sa jag nyfiket.
- Some chief job I think.
- You think?
- Yes, my dad died when I was only 6 years old.
- Oh, sorry .. I did not know.
- No, it's okay. sa hon men såg henne fälla en tår.
- Hey, don't cry. sa jag och torkade bort tåren med min tumme.
- Okay, thanks.
- For What?
- Because you are you. sa hon med ett leende, jag log tillbaka och såg att vi var framme vi havet där vi skulle äta. Vi gick till filten som jag lagt på stranden tidigare med jordgubbarna och champangen. Katie sa igår under middagen att hon verkligen gillade det. Vi satte oss på filten och Katie sa:
- Wow, it's so beautiful here.
- Yes, I know. sa jag och vi log mot varandra. Jag blir så varm inom hela mig när hon ler sådär.
 
Katies perspektiv
Vi satt på filten och pratade om allt möjligt, konstigt nog var det väldigt lätt att prata med Louis, jag som hade varit ett stort fan av dom och nu började gilla Louis i bandet, det kändes overkligt.
- Would you like to swim? sa Louis helt plötsligt.
- Definitely not.
- Why?
- It's probably cold in the water.
- We can find it out. sa Louis och bar upp mig i hans famn.
- No, no, no.. I don't want to. skrek jag medan jag gjorde allt för att komma loss men det var omöjligt, han var för stark och när han kom till brygan som fanns där, kastade han i mig men innan jag hamnade i vattnet tog jag tag i hans byxben och han ramlade också ner i vattnet. När vi kom upp till ytan började vi skratta. 
Vi gick upp ur vattnet och tog av alla saker från filten och vi båda kröp in i den. När vi hade pratat, ätit och druckit upp allt så började vi gå hem, eftersom jag skulle till skolan imorgon och han till jobbet.
Vi hade kommit fram till mitt hem och Louis sa:
- It was fun tonight.
- Yeah, I thinks so too.
- I have to go now. sa vi samtidigt och började skratta. Vi kramade om varandra och sa hejdå.
Han vände sig om och började gå hem och jag gick in. Mamma stod framför mig när jag kom in:
- Hej, hur var dejten?
- Skit bra, vi hade det jätte kul.
- Jag ser att in har badat ..
- Ja, Louis kastade i mig i havet.. hehe. Mamma jag är jätte trött och vill gå och lägga mig nu.
- Okej, godnatt gumman.
- Godnatt. sa jag och började fixa mig i ordning och när jag var klar lade jag mig under täcket och somnade ganska fort och drömde om Louis.
 
Louis perspektiv
När vi hade sagt hejdå och jag började gå ville jag egentligen bara vända om och kyssa henne, men något i mig sa stopp. Jag hade gått halv vägs hem och tänkt på hur mycket jag gillade Katie. Så fort jag hör hennes namn så blir jag glad och hjärtat hoppar över minst ett slag och när jag är med henne får jag fjärilar i magen och får ett glädje rus i hela kroppen. 
Jag var hemma riktigt fort och när jag öppnade lägenhets dörren så gick jag in och såg att allt var släckt, Harry hade gått och lagt sig, det gjorde jag också eftersom klockan hade hunnit bli halv 12, jag somnade rätt fort eftersom jag var trött.
Jag vaknade av att jag skrek till och in kom Harry in rusande:
- What's happen?
- I think I had a bad dream .. I'm okay.
- Are you sure? sa han.
- Yes I am.
- But what did you dream?
- That Katie disappeared from me and I could not find her.
- Okay, back to sleep now, we need to wake up early.
- Okay, thanks. Goodnight.
- You are welcome. Goodnight. sa Harry och gick till sitt rum igen. Harry var som en bror för mig, han ställde alltid upp för en och hjälpte alltid till om man behövde.
Jag ville verkligen somna för jag var jätte trött men det gick inte. Men när klocken började närma sig 2 somnade jag.
Katies Outfit

Så där ja.. Här är del 8 ÄNTLIGEN.. Vad tycker ni? Kommentera.. Gillar verkligen när ni kommenterar ;) Det blev en ganska lång del.. 

Kolla gärna in min blogg som jag har med mina kompisar och kanske kommentera där oxå..  http://happythreefriends.devote.se heter den.. Kramizar Olivia <3

 
1 kommentar