Everything About You - Kapitel 27 A Great Evening

Tidigare
Katies perspektiv
Efter en stund ställde sig Harry upp och tog en kniv mot sitt toma glas och alla slutade prata och vände sig mot honom och han började prata:
- I know that this day hasn't been easy for any of us, and especially for you Katie..började han och jag kände att någon tår rann ner för min kind men jag tog bort den snabbt och kände Louis ta min hand som jag hade på mitt lår.
- ... and that was exactly why we made this dinner, because you would have some fun and I think your mom would have liked it. Toast to that tonight we'll have some fun. fortsatte han och tog upp det glaset som han hade champang i och vi andra gjorde samma sak och jag mötte Harrys blick och log mot honom och han log mot mig och nickade och sen sa vi:
- Toast!
Janes Perspektiv
Vi satt på balkongen i timmar och pratade om allt möjligt men inte om vad som hänt Katies mamma eller något om henne, eftersom vi ville att denna kväll skulle bli rolig. Jag, Amamda och Katie hade hämtat några filtar, lite champang och Coca cola, så nu satt vi alla tjejer med en filt runt oss och våra pojkväners arm på ena axeln. Jag följde inte med i samtalet utan tänkte mest för mig själv och då kom jag på en rolig eller ska man säga komisk.
- Have you noticed something?
- Like what? sa Perrie och alla nickade nyfiket mot mig.
- The fact that none of us are single. sa jag och alla började gap skratta och jag kollade på alla förvånat och frågade sen:
- What's so funny? och där brast det tydligen för Amanda som ramlade bakåt med sin stol, så att Harry också ramlade eftersom han hade armen om henne och där brast det för mig så jag började också gap skratta med det andra som nu också skrattade åt Amanda och Harry och till och med de skrattade.
- Did you notice it now? sa Danielle efter vi hade skrattat klart.
- Yes kind. svarade jag ärligt.
- We noticed it for over a week ago. sa Louis.
- Sometimes you can really be a real blonde, honey. sa Katie men inte på ett taskigt sätt och alla började skratta igen och jag med denna gång. Fy vad jag kan vara dum... Ibland.. hehe och jag är inte ens blond. Jag tog upp mitt champang glas som hade blivit fuktigt eftersom vi var ute och drack lite, jag ställde ner glaset och såg att Katie hade tagit fram sin kamera IGEN. Hon älskade verkligen att ta foton. På våran student tror jag att hon tog minst 200 foton och jag trodde att hon inte hade plats för mer bilder, men tydligen hade jag fel. Hon knäppte kort på oss, solnedgången, när hon och Louis kysstes och deras händer, när vi alla skrattade, skålade.. ja allt helt enkelt.
För mig var det inga probnlem att ha en kamera i ansiktet men jag visste att Amanda inte tyckte om det, så jag sa till slut:
- Please, can you put away your camera..
- Yes, you know I don't like to be photographed. avbröt Amanda mig.
- Oh, I forgot.. Sorry Amanda. sa Katie och la kameran under bordet.
- No, it's fine. sa Amanda kort, hon log mot Katie och tittade snabbt ner i knät. Jag visste att hon inte ville att vi skulle göra det för hennes skull men vi vill ju inte vara taskiga mot henne.
 
Amandas perspektiv
Jag hatade att de var tvugna att ta bort kameran för mig, jag kände mig så taskig.
Vi satt tysta en stund tills Harry hjälten i nöden avbröt den genom att säga:
- Is it anyone who wants dessert?
- I WANT!! skrek Niall och alla började skratta åt honom, till och med Niall. När vi hade slutat skratta så sa jag och Harry samtidigt:
- I can get the dessert. och alla började skratta igen. Jag och Harry slutade skratta före alla andra och så vi smög tyst in till köket och började fixa fram tallrikar, bestick och chokladtårtan som vi hade gjort tidigare eller rättare sagt vi tjejer och lite annat som vi behövde. Tydligen blev Harry klar före mig eftersom han la sina armar om mig bakifrån och pussade mig på min högra kind. Jag log stort och sa:
- Is it possible to be prettier than you?
- Yes. You are. sa han och vände mig om.
- That's not true. I'm not beautiful. sa jag och tittade ner i marken. Han tog sin hand under min hacka och tvingade mig att se in i hans fina gröna ögon.
- Hey.. Yes, you are. Promise me you'll never say that again. sa han allvarligt och tittade in i mina ögon.
- Ehm.. Nope. svarade jag retsamt, pussade honom på hans högra kind, tog tårtan och gick mot vardagsrummet men innan jag hann ut ur köket hade Harry stoppat mig och kollade in i mina ögon och sa allvarligt igen:
- Promise me.
- Okay.. I promise. svarade jag och suckade tyst så att han inte skulle höra vilket jag tror att jag lyckades med. Han log sitt charmiga leende mot mig och böjde sig fram och kysste mig men jag avslutade den ganska fort av att jag såg att Jane stod vid köksväggen och sa:
- Are you lovebirds ready soon? och Harry vände sig förvånat om.
- Yes, now we are. sa Harry och tog tallrikarna och besicken och gick mot balkongen. Jag såg att han hade blivit lite generad. När han hade gått ut frågade jag Jane:
- How long have you been standing there?
- Long enough, to see that you guys are hopeless in love. sa hon retsamt och jag suckade. Vi gick ut till de andra och Jane satte sig bredvid Niall och Katie. Alla satt och väntade ivrigt på att tårtan skulle komma och jag skrattade lite. Jag ställde tårtan mitt på bordet och självklart började Niall och sen gick den runt tills Jane tog sist och då var det en bit kvar och eftersom Niall hade ätit upp sin bit fort frågade han:
- Can I take the last piece of the cake? och alla nickade mot honom och han ropade ett litet glädje rop:
- YES! och alla började skratta åt honom.
-
Vi hade suttit på balkongen från kanske 7 till nu och klockan var halv 2 på natten. Vi hade alla hjälpts åt att plocka undan allt vilket hade blivit väldigt mycket men det gick ganska snabbt och sen hade alla gått hem till sina lägenheter men inte Niall för han gick hem till Jane. Så nu var det bara jag, Harry, Louis och Katie kvar.
-
Jag och Harry låg i hans säng och vi var väldigt pigga för att vara klockan halv 3 på natten. Han hade sin arm bakom mitt huvud och jag villade på hans arm.
- What did you thing about the night, babe? sa han och tittade in i mina ögon och log.
- It's was a great evening.. I loved it. What did you think?
- I just can say if I wasn't with you, it would be boring, but I was with you and it was a lovely night. sa han och böjde sig mot mig och kysste mig, länge. Jag tror att det var våran bästa kyss någonsin, vi blev mer intensiva och till slut hamnade han på mig, men la inte för mycket tyngd på mig. Jag visste vad som skulle hända och jag hade ingen problem med det och jag kan ju säga att det inte heller var den första gången utan jag hade gjort det en gång tidigare.
Han tog av sig sin tröja och och tog bort sina byxor, så nu hade han bara på sig sina kalsonger och jag stirrade på hans mage och han skrattade lite. Han böjde sig mot mig och kysste mig på munnen och vi rullade runt så nu låg han under mig och jag tog av mig mitt linne och jag såg att Harry kollade på mina bröst och nu var det jag som skrattade lite. Harry tog sina armar om mig och tröck ner mig mot hans läppar och vi kysstes länge och våra tungor lekte med varandras. Vi snurrade igen så nu låg jag underst. Jag tog av mig mina byxor vi satte oss upp och han börja kyssa mig på halsen tills han kom till min bh, slutade kyssa mig och började knäppa upp min bh och innan han lossade det sista spännet tittade han på mig med den blicken om det var okej vilken jag inte svarde på utan kysste honom intensivt och det tog han som ett ja och knäppte upp det sista spännet och kastade ner den på glolvet och började kyssa dem och fortsatte ner till naveln och sen så slutade han och kom upp till min mun istället och kysste mig, våra tungor lekte med varandra.
Vi hade inga kläder på oss och han satte på sig sin kondom, när han var klar så frågade han:
- Babe, are you sure you want to do this?
- Yes. sa jag bara och kysste honom intensivt. Han böjde sig ner och tillslut så åkte han in i mig och jag kunde inte hålla mig så jag stönade och Harry log mot mina läppar.
 
Janes perspektiv
Vi gick gick hem till mig eftersom det inte var långt kanske 2 kvarter eller något sånt. Vi hållde varandra i handen och sa inte så mycket utan bara njöt av varandras sällskap. Vi kom fram till min dörr och jag vände mig om mot Niall och log mot honom och han log mot mig, jag kunde se att hans blåa ögon glittra från gatulamporna som lös ovanför oss. Jag ställde mig på tå och böjde mig mot Nialls perfekta läppar och kysste honom, jag la mina händer runt hans nacke och lekte med hans hår. Han hade sina händer vid min svank och drog mig närmre honom om nu det ens var möjligt eftersom vi stod riktigt nära varandra. Jag avsluatde kyssen för att andas och det verkade Niall också behöva och sen sa han:
- Do you want to go out on a first date tomorrow?
- I'd love to. sa jag och log stort. Han böjde sig mot mig och kysste mig snabbt på munnen.
- You know I love you right? sa han helt plötsligt.
- Yes and I love you Niall. sa jag och pussade hans högra kind och vi log stort mot varandra. Vi kramade  om varandra och sen sa Niall:
- I text you or call you tomorrow.
- It will be perfekt. Bye. sa jag och kramade om honom snabbt igen.
- Bye my love. sa han och besvarade min kram och sen gick han och jag öppnade dörren in till huset, gick in och innan jag stängde dörren kollade jag efter Niall och såg han gå längs gatan. Jag låste dörren och log riktigt stort. Jag gick upp på rummet, bytte om till ett par svarta hotpants och en lila oversize t-shirt och kröp sedan in under täcket och tänkte på att denna kväll var en toppen kväll + att Niall bjöd ut mig på en dejt. Efter ca 10 minuters tänkande somnade jag djup med Niall i mina tankar.
 
Nialls perspektiv
Jag var så stolt över att jag äntligen vågade bjuda ut henne vilket jag egentligen hade velat ända sen jag träffade henne på flygplatsen och den kramen vi hade då var speciell det var också då jag började tro på kärlek i försat ögonkastet även om jag typ kände henne då men det visste jag ju inte och att vi var ca 3 år när vi var vänner.  Jag är glad att vi är tillsammans för jag har aldrig haft så här stora känslor för någon tjej, nånsin.
Jag gick hem till lägenheten, vilket inte var långt alls och det var jag tacksam för eftersom klockan är snart 2 på natten och jag var riktigt trött. Jag kom in till min lägenhet, jag låste dörren sparkade av mig mina skor och gick in till mitt sovrum tog av mig mina kläder så att jag bara hade på mig mina kalsonger och hoppade snabbt ner i säng och somnade innan jag visste ordet av det.
Äntligen.. Jag tycker att jag jobbat hårt med detta kapitel och hoppas att ni kommenterar mycket nu ;)
Jag är otroligt ledsen över att det var varit dåligt uppdatering men jag tar faktiskt skolan och min familj, mina vänner i första hand och jag hoppas ni förstår det <3
Jag älskar att ni läser min novell och hoppas att ni fortsätter att läsa ;) Ni betyder så himla mycket och utan er läsare hade jag inte fortsatt <3 Så kommentera mycket nu <3
Kram Olivia!
2 kommentarer